Raplamaa parimate sportlaste ja tervise ning turvalisuse edendajate tunnustamine

Rapla Maakonna Spordiliit ja Raplamaa Omavalitsuste Liit korraldavad 12. detsembril Kuimetsa rahvamajas esmakordselt ühiselt maakonna parimate sportlaste ja tervise ning turvalisuse edendajate vastuvõtu. Kulminatsiooniks on Raplamaa tippsportlase Gerd Kanteri tänamine elutöö eest.

Parimaid sportlasi valitakse Raplamaal 26. korda. Parimate sportlaste kandidaate esitati kokku 143, tänuõhtul nomineeritakse 42 sportlast 9 kategoorias, nende seas on 3 maailmameistrit, 8 Euroopa meistritiitlit, 60 Eesti, 3 Läti, 1 Soome, 2 Põhjamaade ja 4 Baltimaade meistrit ning mitukümmend Eesti koondislast.
8. korda tunnustatakse Raplamaa tervise ja turvalisuse edendajaid, esmakordselt aga tööandjaid, kes on taganud inimestele tervisliku ja turvalise töökeskkonna ning esimest korda antakse välja ka tiitel „Raplamaa tervise tegu“ – see tegu on sel aastal seotud otseselt spordi arendamisega.

Tänuõhtu tipphetkeks on maailmameistri ja olümpiavõitja, Raplamaalt Tiduvere külast pärit Gerd Kanteri tänamine.

Õhtut juhib Marko Kaljuveer ja muusikalist elamust pakuvad Rahvusooper Estonia artistid.

Info: Aivo Sildvee, Rapla Maakonna Spordiliidu juhatuse esimees 510 9491
Ülle Laasner, Raplamaa Omavalitsuste Liidu turvalisuse ja rahvatervise spetsialist 528 4090