Esmaspäeval, 18. juunil toimus Rapla Kultuurikeskuses Rapla maakonna parimate koolilõpetajate vastuvõtt

Esmaspäeval, 18. juunil toimus Rapla Kultuurikeskuses Rapla maakonna parimate koolilõpetajate vastuvõtt. Vastuvõtule oli kutsutud 43 parimat põhikooli, gümnaasiumi ja kutsekooli lõpetajat koos vanematega. Kutsutuid ja nende vanemaid õnnitlesid vallavanemad Piret Minn, Heiki Hepner, Villu Karu ja abivallavanem Katrin Velleste.

Vastuvõtule kutsutuid tervitas Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees, Kohila vallavanem Heiki Hepner. Oma tervituskõnes õnnitles ta lõpetajaid ja nende vanemaid Raplamaa valdade nimel. Ning märkis, et „tänaste lõpetajate haridustee ei ole lõppenud, neid ootavad ees gümnaasium või ülikool. Ja miks mitte kaaluda mõnda põnevat eriala mõnes kutsehariduskeskuses. Haridus, mille nad äsja on omandanud, ei kanna pensionipõlveni. Noored on oma suure tee alguses. Nii mõnigi amet on 20. sajandil ajalukku läinud. Tehnoloogia, mida täna kasutame ja mis isegi taskusse mahub, muutub nii kiiresti, et siin ei saa rääkida aastakümnetest. Pigem aastatest, mõnel juhul vaata et kuudest.“

Parimad põhikooli lõpetajad

Põhikooli lõpetas kiitusega 22 õpilast, gümnaasiumi kuldmedaliga 3 ja hõbemedaliga 3 õpilast.

Kõige enam kiitusega lõpetajaid, 6 õpilast, oli Märjamaa Gümnaasiumist, 5 õpilast Kohila Gümnaasiumist ja Rapla Vesiroosi Gümnaasiumist. Gümnaasiumi lõpetasid kuldmedaliga Patrik Sebastian Unt ja Markus Bachmann Rapla Ühisgümnaasiumist ning Kädi-Riin Vendel Märjamaa Gümnaasiumist. Hõbemedaliga lõpetasid Märjamaa Gümnaasiumi Kaarel Kõuts ja Kristin Unga ning Hannele Pruunlep Kohila Gümnaasiumist.

Parimad gümnaasiumilõpetajad

Tunnustusürituse korraldas Raplamaa Omavalitsute Liit.