Tänugala RAPLAMAA TÄNAB

Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatus ja Eesti Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp korraldavad 15. veebruaril kell 19.00 Rapla kultuurikeskuses piduliku tänugala RAPLAMAA TÄNAB.

Sel reedel tunnustavad Raplamaa Omavalitsuste Liit ja Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp traditsiooniliselt eelmisel, 2018. aastal eriliselt silma paistnud raplamaalasi. Tunnustatute seas on kultuuri- ja spordielu eestvedajaid, loomeinimesi, ettevõtjaid ning omavalitsustegelasi. Tänugalal antakse üle nii Rapla maakonna tippauhind Rapla Redel kui ka Raplamaa kultuuripreemia Kultuuripärl.

2018. aasta Rapla Redeli laureaat oli pikaaegne kultuuritöötaja, kooli- ja koorijuht Maiu Linnamägi. Kultuuripärli 2018 laureaat oli Kohila kogukonna hing ja väsimatu tegutseja, loov mõtleja ning sõnaosav eeskõneleja Anneliis Kõiv.