Eestis ja terves Euroopas tähistatakse juba 5. aastat septembri lõpus spordinädalat!

Raplamaal osaleb spordinädalal aktiivselt 17 kooli, 9 lasteaeda ja 10 spordiklubi või organisatsiooni, nende seas näiteks Rapla Vallavalitsus, G4S, Rapla Tarbijate Ühistu ja mitmed spordiklubid (Alu, Kaiu, saalihoki, orienteerujad, sulgpall ja Gegegri Fitness). Kokku toimub maakonnas spordinädala raames 45 spordiüritust!

Raplamaa Omavalitsuse Liidu ja Rapla Maakonna Spordiliidu eestvedamisel kohtusid spordiinimesed 24. septembril Adila Puhkekesuses, Urmas Sõõrumaa kodukandis, et arutleda maakonna spordi edendamise teemadel.

Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa nentis Spordinädala avamisel, et meie seas on kahjuks ikka veel inimesi, kes pole teinud esimest sammu liikumise suunas. “Spordinädala eesmärk on deviisi „Aeg liikuda“ kandes meelde tuletada, et liikumine on oluline. Meie eesmärk on, et Eesti rahvas saab läbi spordi ja liikumise parema tervise. Täna saab uhkusega öelda, et viimaste aastate aktiivse töö tulemusena on inimeste liikumisaktiivsus suurenenud. Oluline on hea isiklik eeskuju, et nakatada oma sõpru ja lähedasi. Soovin teile head Spordinädalat – ikka parema tervise ja tervema Eesti eest!“

 

https://www.spordinadal.ee/et