RAPLA MAAKONNA UIMASTIENNETUSNÕUKOGU KUULUTAB VÄLJA 7.-12. klassi õpilastele ESSEEKONKURSI!

MINUGA JUHTUS…

Ootame 15. oktoobriks lugusid, mis on Sinu või Sinu sõbraga juhtunud seoses uimastitega – oli see siis suits, alkohol või illegaalsed ained – narkootikumid. Mis juhtus ja miks see juhtus – kindlasti on seal taga mõni kurvem lugu, võib-olla mõni koomiline lugu, mis aga lõppes kurvalt ja andis õppetunni.

Sinu lugu jääb anonüümseks. See tähendab, et Sinu nime me ei avalikusta ja ei seo looga. Ootame lugusid aadressile minugajuhtus@gmail.com ja Sa ei pea oma nime loo alla panema. Autoritega võetakse ühendust meili teel. Uimastiennetusnõukogu on välja pannud ka ägeda auhinnafondi.

Lugude rääkimine aitab noortel teha paremaid valikuid ning õppida teiste vigadest ja muredest. Lugudest teeb Piia Põder, Raplamaa tuntud lavastaja, etenduse, mida esitatakse novembris uimastiennetusnädalal lastevanemate foorumil.

OLE JULGE JA PANE OMA LUGU KIRJA.