Raplamaa Omavalitsuste Liit ootab tunnustamisettepanekuid kuni 15.01.2020

Raplamaa Omavalitsuste Liit kutsub maakonna elanikke, asutusi ja organisatsioone üles esitama kandidaate, keda tunnustada Raplamaa kõrgeimate autasudega.

Rapla maakonna tippauhind RAPLA REDEL koos rahalise preemiaga ja Rapla maakonna kuldne vapimärk antakse inimesele, kellel on pikaajalisi silmapaistvaid teeneid maakonna arendamisel ja/või esindamisel kultuuri, spordi, hariduse, ettevõtluse või muus valdkonnas.

Rapla maakonna hõbedane vapimärk antakse inimesele, kes silmapaistva töö ja tegevusega on kaasa aidanud Rapla maakonna arengule, samuti muude saavutuste eest, mis on toonud au ja tunnustust maakonnale või isikutele, kes on silma paistnud mingi konkreetse, maakonna jaoks olulise saavutusega lühemal perioodil.

Tunnustused annab üle Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Eesti Vabariigi  aastapäevale pühendatud tänugalal „Raplamaa tänab“ 20. veebruaril 2020.a Märjamaa rahvamajas.

Tippauhinna Rapla Redel ja teenetemärkide statuutidega saab tutvuda Raplamaa Omavalitsuste Liidu kodulehel:

https://rol.raplamaa.ee/tunnustamine/rapla-redel/

https://rol.raplamaa.ee/tunnustamine/teenetemargid

Ettepanekuid tunnustatavate isikute kohta (nimi, e-posti aadress, teenete kirjeldus) esitada hiljemalt 15. jaanuariks 2020 Raplamaa Omavalitsuste Liitu aadressil Tallinna mnt 14, 79513 Rapla või e-postiga rol@raplamaa.ee.

Info Silvi Ojamuru  5047988