Aasta Õpetaja konkurss ootab kandidaate

Haridus- ja Teadusministeerium tunnustab sel aastal kaheksandat korda haridustöötajaid ja hariduse toetajaid. Auhinnad antakse välja 3. oktoobril Alexela Kontserdimajas toimuval Aasta Õpetaja galal „Eestimaa õpib ja tänab“.

Aasta Õpetaja 2020 kümne kategooria parimatele määrab Vabariigi Valitsus riikliku hariduspreemia suurusega 10 000 eurot ning lisaks kuni kolm riiklikku haridustöötaja elutööpreemiat suurusega 65 000 eurot. Väiksemate preemiatega tunnustatakse aasta hariduse sõbra ja haridusasutuse aasta teo laureaate. Kõik tunnustuse saajad on viimase kolme aasta jooksul silmapaistvalt aidanud kaasa õpilaste individuaalsele ja sotsiaalsele arengule ning nende panus väärib esiletõstmist ja jagamist.

Kandidaate saab esitada 26. aprillini kokku kolmeteistkümnes kategoorias.

Kandidaatide esitamine ja statuudid