Hea tahte lepe

Kaksteist osapoolt allkirjastasid eelmisel nädalal Raplamaa Spordiakadeemia stardikonverentsi ajal hea tahte leppe, väljendades oma tahet ja valmisolekut  aidata kaasa laste ja noorte liikumisaktiivsuse edendamisele, tervete eluviiside väärtustamisele ja saavutusspordi arendamisele Rapla maakonnas.

Leppe kohaselt jätkatakse maakonna noortespordi koostöövõrgustiku, Raplamaa Spordiakadeemia arendamist, et tagada noorsportlastele parimad arenguvõimalused ja kvaliteetsed teenused, maakonna spordiobjektide tõhusam kasutamine ja spordivaldkonna mõistlik rahastamine.

Leppe allkirjastasid Kultuuriministeerium, EOK, Eesti Koolispordi Liit, Tartu Ülikooli  sporditeaduste ja füsioteraapia instituut, Eestimaa Spordiliit Jõud, Raplamaa Omavalitsuste Liit, Raplamaa kõik vallad, Rapla Maakonna Spordiliit ja Rapla Gümnaasium.

Hea tahte lepe 2021