Raplamaa Spordiakadeemia stardikonverents

Raplamaa Spordiakadeemia stardikonverents toimub 14. mail veebikonverentsina.

Konverentsi päevakava leiad SIIT. Lülita sisse kutsele sisenedes ka vasakul asuv helinupp, läheb kohe poole lõbusamaks!
Registreeruda saad SIIN.
Ülekande link saadetakse registreerunutele 13. mail. Konverentsi saab jälgida Raplamaa tervisedendus FB lehel.

Konverentsil räägime esmalt laste ja noorte liikumisharrastusest ja võimalustest laiemalt. Konverentsi teine osa on pühendatud Raplamaa Spordiakadeemia loomise protsessile – võtame kokku terve aasta kestnud projekti tulemused ning vaatame, mis plaanid on idee rakendamiseks. Konverents lõppeb hea tahte leppe allkirjastamisega kõikide oluliste osapoolte poolt –  sh Raplamaa kõik omavalitsused.

Konverentsil osalevad Kultuuriministeeriumi asekantsler Tarvi Pürn, EOK president Urmas Sõõrumaa, Tartu Ülikooli Liikumislabori juht Merike Kull, Eesti Koolispordi Liidu president Lauri Luik ja  Eestimaa Spordiliit Jõud juht Tarmo Volt. Spordiakadeemia projektist teevad kokkuvõtte projektijuhid, oma praktikat jagavad Rapla Korvpallikooli juht Jaak Karp ja Rapla Gümnaasiumi direktor Sirje Kautsaar.