Omavalitsuspäeval tunnustati tublimaid töötajaid

Raplamaa Omavalitsuste Liit ja omavalitsuste juhid ning töötajad tähistasid 1. oktoobril 2021 TOHI Distillerys omavalitsustepäeva ja ROL-i 30. sünnipäeva. Silmapaistvamaid ametnikke tunnustati Raplamaa hõbedase rinnamärgi ja tänukirjaga.

ROL-i juhatuse esimees Heiki Hepner alustas kogunemist väikese ajaloolise tagasivaatega möödunud aegadesse ja tõi välja, et omavalitsuste töötajad on olnud väga oluliste protsesside osa. Hepner tsiteeris Ülo Vooglaidu: „Elu viib edasi koostöö, mitte konkurents.” Seejärel tänas ROL-i tegevjuht Silvi Ojamuru omavalitsuste liidu eelmisi juhte, kes ROL-i kolme aastakümne jooksul vedanud olid. Kui kõned peetud, tegi oma stand-up etteaste näitleja Kait Kall.
Viimaks jagati tunnustusi omavalitsuste töötajatele. Iga omavalitsus sai esitada oma kandidaadid ning komisjon tegi valiku.
Raplamaa Omavalitsustöötaja 2021 tunnustuse pälvisid:
– Rapla vallasekretär Ülle Eesik-Pärn
– Kohila ehituskonsultant Tea Raudsep
– Märjamaa valla Vigala osavallavanem Priit Kärsna
– Kehtna vallavanem Indrek Kullam

Raplamaa Sõnumid
06.10.2021
Stina Andok