Raplamaa Kaunis Kodu aiapiknikul tänati parimaid

Raplamaa Omavalitsuste Liit tunnustas kaunite kodude omanikke ja ühiskondlike hoonete haldajaid 25. augustil toimunud aiapiknikul. Tänupiknik toimus ühes selle aasta kaunis koduaias – Kaereperes  Kalvi Kantsi ja Helgi Sussi juures.

Foto Taimo Tammik

Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Urmas Kristal andis üle ROLi tänukirjad, Haideaed OÜ kinkekaardid, riigihalduse ministri tänukirjad ja rahvusvärvides mastivimplid. Pikniku võõrustaja Kalvi rääkis oma kodu ja aia ümberehitamise lugusid ja asjatundlikke selgitusi lisas Haideaia aednik Ivari. Tänupiknikul esinesid Raplamaa Noor Muusik mitmekordsed võitjad Tekla Tappo viiuliõpilased õed Triin ja Saale Iti Pihlapid. Piknikulaua kattis Servistor OÜ.

Foto Taimo Tammik

4. septembril Mustvees toimuvale Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtule on saanud kutse maakonna kolme kaunima kodu omanikud – Kalvi Kants ja Helgi Sussi Kehtna vallast Kaereperest, Saida ja Rein Unga Märjamaa vallast Orgitalt ning Reena ja Kuldar Soitu Rapla vallast Juula külast.