Raplamaa koguteose kolmanda raamatu müügikohad

Ilmunud on Raplamaa koguteose kolmas raamat, mis kirjeldab Raplamaa inimeste olemise tausta – artiklid käsitlevad valdkondi, mis vähem või rohkem on kindlasti mõjutanud ka tänaste raplamaalaste keele ja meele kujunemist.

Raplamaa koguteose III osa I köide „Loodus, aeg, inimene“ on müügil Rapla keskraamatukogus (Lasteaia 5, Rapla), Rapla Turismiinfokeskuses (Viljandi mnt 4, Rapla), maakonnalehe Raplamaa Sõnumid toimetusest (Viljandi mnt 6, Rapla), Raplamaa Omavalitsuste Liidu kontoris (Tallinna mnt 12, Rapla) ja Märjamaa valla raamatukogus (Pärnu mnt 56, Märjamaa). Raamatu müügihind on 20 eurot.

Koguteos on saadaval ka raamatukauplustes Marta Raamat (Tallinna mnt 42, Rapla) ja Rapla Raamat (Tallinna mnt 4, Rappeli Keskus, Rapla).

Ka Raplamaa koguteose II osa on saadaval raamatukaupluses Marta Raamat (Tallinna mnt 42, Rapla).

Lisainfo