Konverents “Inimkeskse hoolekande- ja tervishoiusüsteemi koordinatsioonimudeli rakendamine Raplamaal”

Rapla maakonna hoolduskoordinatsioonimudeli teise projektiperioodi lõpukonverents toimub  29. märtsil Rapla Riigimaja suures saalis. Konverentsile on oodatud sotsiaal- ja tervishoiuvõrgustiku liikmed, aga ka kõik rahvatervise valdkonna inimesed, kohaliku omavalitsuse poliitikud ja töötajad, koolide esindajad jne.

Pakume konverentsil lisaks projekti kokkuvõttele ning maakonna heade praktikate näidetele ka põnevaid ettekandeid vaimse tervise  ning intrigeerivat paneeldiskussiooni tuleviku teemadel, ka muusikalist meelelahutust ning maitsvat lõunasööki koos piduliku tordiga.

Päevakava: Lõpukonverents 29.03.2023.a.

Palume registreeruda kutsel oleva lingi kaudu 23. märtsiks SIIN.

Konverents on osalejatele tasuta.

Info:

Ülle Laasner

projektijuht

5284090