Roheseminar sündmuste korraldajatele toimub 30. mail

Alates 1.01.2024 ei tohi uue jäätmeseaduse järgi kasutada enam üritustel ühekordseid nõusid. Raplamaa valdade jäätmehoolduseeskirjad ütlevad, et avalikul üritusel vastutab jäätmekäitluse eest ürituse korraldaja. Kuidas sündmust korraldades siis ikkagi osalejaid toitlustada ja kuidas jäätmekorraldusega toime tulla?

Selleks korraldame 30. mail Rapla Riigimajas seminari keskkonnahoidlikust sündmuskorraldusest. Kuulame eksperte ja arutleme sellel teemal.

Oodatud on rahvamajade töötajad, spordivõistluste korraldajad, MTÜ-de esindajad, valdade kultuuri-, haridus-, noorsootöö- ja keskkonnaspetsialistid, kõik sündmuste korraldajad. Soovitav on seminarile kaasa kutsuda vabatahtlikke, kes on valmis olema üritustel nn rohesaadikuteks.

Registreerumine kui 29. mai SIIN