Rapla maakonna maakaitsepäev toimub tänavu Järvakandis 23. juunil algusega kell 12.30

Kogunetakse Järvakandi Kultuurihalli juurde, kus Kaitseliidu taastamise mälestuskivi juures toimub auvalve. Kell 12.45 algab paraadi üksuste rivistus ja kell 13.00 noorkotkaste ja kodutütarde vannete andmise tseremoonia. Kell 13.30 algava piduliku jalutuskäiguga liigutakse kultuurihalli juurest staadionile. On oodata, et Viljandist saabub võidutuli  kella 14.0 paiku ja pärast kõnesid jagatakse vallajuhtidele võidutuli, et see edasi valdadesse viia. Staadionil toimuvad Päästeameti ja Kaitseliidu Raplamaa maleva demonstratsioon-esinemised, politsei ja Punase Risti töötoad ning esineb Rapla Maakonna Noorte Puhkpillorkester. Jagatakse sõdurisuppi. Tutvuda saab väljapaistva valikuga liitlaste sõjatehnikast, näiteks brittide 64-tonnise tankiga Challenger. Kõik huvilised on oodatud!