Rapla maakonna delegatsioon käis Leedus

4.-7. juulil külastas Raplamaa Omavalitsuste Liidu ametlik delegatsioon meie Leedu sõpruspiirkonda, Raseiniai rajooni. Delegatsioon osales Raseiniai linna 770. sünnipäeva tähistamise pidustustel.

Toimusid mitmed kohtumised ja üritused ning veedeti aega Raseiniai rajooni sõpruspiirkondade ringis. Lisaks Raplamaale olid kohal Mlawa ja Lubartowi (mõlemad Poolast), Kekava (Lätist), Volodõmõri (Ukrainast) ja Ouremi (Portugalist) esindajad.

ROLi ametlikku delegatsiooni juhtis ROLi juhatuse esimees, Rapla vallavanem Gert Villard. Delegatsiooni kuulusid ka Kohila vallavanem Allar Haljasorg ning Age Tekku ja Tavo Kikas ROList. Eraldi olid kutsutud sõprussidemetele aluse pannud Raplamaa esimese delegatsiooni liikmed Jaak Herodes, Villem Uustalu ja Tõnis Tõnisson. Pidustustel osalesid ka Raplamaa rahvatantsijad – EFDF (Estonian Folk Dance Friends) Riho Pohla juhtimisel.