Raplamaa koguteose III osa 2 köide on nüüd müügis

Valminud on Raplamaa koguteose LOODUS, AEG, INIMENE kolmanda osa teine köide.

Viio Aitsami koostatud 440 leheküljeline koguteos on Raplamaa inimeste leksikon. See koosneb pea täielikult nende inimeste lugudest, kes oma elutööga on jätnud jälje kas meie maakonda või Eestisse laiemalt. Nad on kas siin sündinud ja siin või mujal teinud suuri tegusid või on nad mujalt tulnuna oma elutöö teinud just siin. Lisaks saab ülevaate Raplamaaga seotud trükistest ja siinsetest isiku-mälestusmärkidest.

Koguteos on müügil Rapla keskraamatukogus (Lasteaia 5, Rapla), maakonnalehe Raplamaa Sõnumid toimetusest (Viljandi mnt 6, Rapla) ja Raplamaa Omavalitsuste Liidu kontoris (Tallinna mnt 12, Rapla). Raamatu müügihind on 25 eurot.

Koguteos on saadaval ka raamatukauplustes Marta Raamat (Tallinna mnt 42, Rapla) ja Rapla Raamat (Tallinna mnt 4, Rappeli Keskus, Rapla).

Viio Aitsam esitlemas Raplamaa koguteose LOODUS, AEG, INIMENE kolmanda osa esimest ja teist köidet.

Fotod: Aare Hindremäe