Raplamaa omavalitsused tähistavad 29. septembril omavalitsuspäeva

Raplamaa Omavalitsuste Liit kutsub omavalitsuste esindajad 29. septembril kell 13.00 Valtu seltsimajja, et tunnustada tublisid omavalitsustöötajaid.

Tiitel RAPLAMAA OMAVALITSUSTÖÖTAJA omistatakse iga Raplamaa vallavalitsuse kui ametiasutuse ühele ametnikule või töötajale oluliste teenete eest oma valla elu edendamisel. Omavalitsustöötajale omistatakse Rapla maakonna hõbedane rinnamärk ja ROLi tänukiri.

Omavalitsuste päevale on kutsutud esinema Ott Kiivikas, kes jagab teadmisi, kuidas olla elukestvalt heas vormis. Päevakavva mahub ka omavalitsuste vaheline jõukatsumine Rapla maakonna ajalooalastest teadmistest. Seekordsed viktoriiniküsimused on kokku pannud Viio Aitsam äsjailmunud Raplamaa koguteose 3.2 ainetel.

Riigikogu võttis 29. mail 2018 vastu seaduse, millega 1. oktoober nimetati riikliku tähtpäevana omavalitsuspäevaks. Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatus otsustas 9. augustil 2018 hakata iga-aastaselt tähistama omavalitsuspäeva ka Raplamaal. Raplamaa omavalitsuspäeva tähistatakse sel aastal juba kuuendat korda.

 

Silvi Ojamuru
Raplamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht,
5047988