Maakonna parimad omavalitsustöötajad said tunnustuse

Reedel, 29. septembril tunnustati Valtu seltsimajas Raplamaa VI omavalitsuste päeva puhul parimaid omavalitsustöötajaid.

Pildil: Omavalitsustöötajad 2023 Marge Viska, Herkki Olo ja Ruth Gilden

Avakõne pidas ROL juhatuse esimees Gert Villard. Seejärel said kohaletulnud osa tippkulturisti ja koolitaja Ott Kiivikase loengust “Kuidas olla elukestvalt heas vormis”. Viidi läbi ka viktoriin värskelt ilmunud raamatu “Raplamaa: loodus, aeg, inimene” kolmanda raamatu teise köite põhjal, mille võitis pingelises heitluses Rapla vald.

Omavalitsustöötajad 2023 valis välja ROL auhindamiskomisjon, kuhu kuulusid Katrin Velleste, Jüri Vallsalu, Maigi Linna, Gert Villard, Rita Triinu Peussa, Laine Rokk ja Inge Põlma.

Kehtna valla omavalistustöötajaks 2023 valiti raamatupidaja Ruth Gilden, kes on töötanud Kehtna Vallavalitsuses pea 30 aastat. Ruth on täpne ja tähelepanelik, teeb oma tööd kohusetundlikult ning püüab alati leida kompromisse ja lahendusi. Probleeme lahendab ta kindlameelselt ja rahulikult. Ta on alati abivalmis ja toetav, sõbralik ja lahe töökaaslane, hea kuulaja, alati naeratav ja soe inimene.

Kohila valla omavalistustöötajaks 2023 valiti arendusnõunik Herkki Olo. Herkki on eeskujulik töömesilane, kõrge ametniku eetikaga, kohusetundlik ja asjalik. Kolleegide suhtes tähelepanelik, perekonda väärtustav, sportlik ja seiklushimuline. Läbinisti positiivne. Teda saab usaldada, tema lubadustes kindel olla, et ülesanded saavad tähtajaks täidetud.

Märjamaa valla omavalistustöötajaks 2023 valiti sotsiaalosakonna juhataja Marge Viska, kes on töötanud Märjamaa Vallavalitsuses juba 1997. aastast alates. Marge on oma töös professionaalne, pühendunud, mõistab inimeste probleeme ja abivajadusi ning pakub neile parimat võimalikku tuge. Inimene on tema jaoks alati esikohal. Ta on empaatiline, mõistev, positiivse ellusuhtumisega ning alati valmis kuulama, toetama ja tunnustama.

Rapla valla omavalistustöötajaks 2023 valiti finantsjuht Küllike Orul, kes on töötanud Rapla linna- ja vallavallavalitsuse heaks kokku enam kui 28 aastat. Tema peamine ülesanne on tagada stabiilsus ja jätkusuutlikkus, tehes strateegilisi otsuseid finantsressursside kohta. Ta on oma töös laitmatu ja vajalikul määral kriitiline. Tema asjatundlikkus, süsteemsus, korrektsus, usaldusväärsus, vastutus- ja otsustusvõime on kandnud vallavalitsuse üle kõigist raskustest. Tippspetsialisti ja valdkonna juhina on ta hinnatud nõuandja nii oma kolleegidele kui ka teistele valdadele.