Raplamaa tunnustab maakonna silmapaistvaid inimesi Märjamaal

Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatus ja Eesti Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp annab teada, et 22. veebruaril, vahetult enne Vabariigi aastapäeva, toimub Märjamaa rahvamajas pidulik tänugala “Raplamaa Tänab”.

Pikaajaline traditsioon jätkub ka sel aastal, kus Raplamaa Omavalitsuste Liit ja Eesti Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp tunnustavad ühiselt maakonna inimesi. Selle aasta tänugalal antakse üle 8 Kultuurkapitali aastapreemiat, 2 elutööpreemiat ning 1 kultuuripärl. Raplamaa Omavalitsuste Liit omistab lisaks 4 tunnustust tervise, turvalisuse ja sotsiaalvaldkonnas, 3 hõbedast vapimärki, 1 kuldse vapimärgi ning Rapla Redeli, mis on mõeldud tunnustama erilist panust maakonna elukvaliteedi tõstmisel.

Laureaatide nimed avalikustatakse 23. veebruaril 2024, andes au ja tähelepanu neile, kes on oma töö ja pühendumusega andnud märkimisväärse panuse Raplamaa heaks.