Tänugalal „Raplamaa Tänab“ tunnustati maakonna silmapaistvamaid inimesi

22. veebruaril toimus Märjamaa rahvamajas Raplamaa Omavalitsuste Liidu ja Eesti Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupi pidulik tänugala „Raplamaa Tänab“, kus tunnustati maakonna silmapaistvamaid inimesi. Tänugalal anti üle Kultuurkapitali poolt 8 aastapreemiat, 2 elutööpreemiat ja Kultuuripärl. Raplamaa Omavalitsuste Liidu poolt anti üle 4 tervise-, turvalisuse- ja sotsiaalvaldkonna tunnustust, 3 hõbedast vapimärki, kuldne vapimärk ja Rapla Redel.

Aastapreemia laureaatideks nimetati Aili Kuldkepp, Heli Kendra, Jaak Liivandi, Leho Laaser,  Riinimanda Kooristuudio, Kalle Kõiv, Ene Klaus ja Maris Leemets. Elutööpreemia laureaatideks nimetati Ehalill Halliste ja Ly Seppel-Ehin ning Kultuuripärli laureaadiks nimetati Ulvi Mägi.

Raplamaa tervise edendajaks nimetati Mare Pruks, sotsiaalvaldkonna auhinna pälvis Mariann Saar, tervisesõbraliku ja turvalise töökoha pälvis Alu Kool ning terviseteo auhinna pälvis projekt „Taastava õiguse arendamine Rapla vallas“ Kristel Põhjala ja Piret Jaakbergi eestvedamisel.

Raplamaa hõbedase vapimärgi laureaatideks nimetati Katrin Klaebo, Anne Kalf ja Silvi Ojamuru ning kuldse vapimärgi ja Rapla Redeli pälvis Jüri Vallsalu.

Soovime kõikidele laureaatidele veelkord palju õnne!

Foto: Taimo Tammik