Raplamaa laulu- ja tantsupidu 2024 “Rõõm elust endast” ettevalmistustööde üleskutse

8. juunil 2024. aastal toimub Raplamaa laulu- ja tantsupidu “Rõõm elust endast” , mille ettevalmistustööd käivad juba hoogsalt. Selleks, et ka Sina saaksid ettevalmistustöödes osaleda, kutsub laulu- ja tantsupeo korraldusmeeskond Sind üles panustama.

Anna oma seisma jäänud kangastele uus võimalus – kui Sul on kodus seisma jäänud kangaid, mis on punast, sinist ja/või kollast värvi, siis on Sul suurepärane võimalus anda omapoolne panus Tammemäe kaunistamiseks. Täpsemalt otsime vähemalt A5- või A4-suuruseid kangatükke, et neist luua imelisi lipukette Tammemäe platsi kaunistamiseks, andes sellega peole juurde veelgi rohkem meeleolu ja värve!

See ei ole sugugi veel kõik – kui Sa oskad õmmelda, võid julgelt pakkuda oma abi lipukettide valmistamisel.

Raplamaa laulu- ja tantsupidu on suurepärane näide kogukonna ühtsusest ja koostööst. Iga väiksemgi panus, olgu selleks kangatükk või tund aega Sinu päevast, on hindamatu väärtusega.

Kontakteeru julgelt Anne Ummalasega, kui Sul on täiendavaid küsimusi ja/või soovid pakkuda seisma jäänud kangaid, õmmelda. Anne Ummalas on kättesaadav e-posti teel anne.ummalas@rahvakultuur.ee või telefoni teel numbril 5385 2677.